Suma't al canvi

Ja tenim constituïda la cooperativa energètica, ara només faltes tu!

Si t’estimes el Voltreganès i vols ajudar a fer-lo més sostenible, tens l’oportunitat de fer-ho convertint-te en soci o sòcia de Voltregà Energia SCCL, una cooperativa que treballa per fer realitat la Transició Energètica al Voltreganès.

FES-TE SÒCIA / SOCI!!

Si vols unir-te a nosaltres, només has de seguir els següents passos:

  1. Coneix el nostre projecte i estatuts. Aquesta informació es pot consultar a la nostra pàgina web o bé sol·licitar-la per correu electrònic.

  2. Emplenar el formulari d’aquesta pàgina o omplir les butlletes en paper disponibles.
  3. Fes l’aportació de capital mínima prevista de 100 euros al número de compte de la cooperativa que et proporcionarem en correu que t’enviarem. Recorda fer constar el teu nom complet al fer l’ingrés.

  4. Un cop hagis efectuat l’ingrés, ens posarem en contacte amb tu per informar-te de l’acceptació com a soci o sòcia de Voltregà Energia per part del Consell Rector.

Com a soci o sòcia de Voltregà Energia, podràs col·laborar en la consecució dels nostres objectius i accedir als serveis que oferim a les persones i entitats associades. Així mateix, recorda que la teva màxima responsabilitat com a soci estarà limitada al capital aportat, de manera que no hi ha cap risc econòmic addicional.

No et quedis de braços creuats.

Fes el pas cap a un poble més sostenible i converteix-te en soci o sòcia de Voltregà Energia.

Sol·licitud d'alta de sòcia/soci de
Voltregà Energia SCCL

    Accepto rebre informació de la cooperativa via *